Forum Wielotematyczne - Softland.info.pl: Crossover Office Professional - Forum Wielotematyczne - Softland.info.pl

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Crossover Office Professional

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Wielki.Brat 

• Big Brother is watching You!
  • Ikona
  • Grupa Moderator
  • Postów 182
  • Rejestracja 18.03.2006
  • GG:1663838
  • Tlen:pmax
  • Miejscowość:Małopolska/Poole-UK

Ikona postu  Napisano 12.09.2007 - 14:09

CrosOver Office Profesional 6.1.0

CrossOver Office pozwala na instalację w systemie Linux Twoich ulubionych aplikacji windowsowych oraz wtyczek bez koniecznści nabywania odrębnej licencji na system operacyjny firmy Microsoft. CrossOver zawiera prosty w użyciu interfejs graficzny, który sprawia że instalacja oprogramownia jest prosta i szybka.

Zainstalowane aplikacje integrują się bezpośrednio ze środowiskiem graficznym Linuksa (KDE lub GNOME). Kliknij na ikonę programu i uruchom go tak jak to robisz w systemie Windows, mając za sobą pełną wolność wyboru jaką daje Linux.

CrossOver Office pozwala na korzystanie z wielu windowsowych wtyczek, bezpośrednio w przeglądarkach linuksowych. Wtyczka działa w niemal każdej dystybucji Linuksa (x86) i integruje się z większością przeglądarek internetowych włączając w to Netscape 4.x, Netscape 6.x, Konqueror, Mozilla, Galeon i Opera. Integracja dotyczy również samego środowiska graficznego, a to pozwala na bezpośrednie otwieranie plików Word'a, Excel'a lub PowerPoint'a z poziomu linuksowego menedżera plików. Co więcej, możesz otwierać bezpośrednio pliki będące załącznikami wiadomości pocztowych. Ponieważ wtyczka korzysta z natywnych wtyczek Windows zostaje zachowana pełna kompatybilność. Dla przykładu masz do dyspozycji jedyne rozwiązanie na platformę linuks obsługujące format Sorenson wykorzystywany przez większość portali o tematyce filmowej.

Obsługiwane aplikacje

CrossOver Office potrafi uruchomić dużą liczbę aplikacji dla Windows ®, ale firma CodeWeavers wspiera oficjalnie następujące produkty:

* Microsoft Office 2003, XP, 2000 and 97
o Microsoft Word
o Microsoft Excel
o Microsoft PowerPoint
o Microsoft Outlook *1
o Microsoft Internet Explorer
* Microsoft Access *2
* Microsoft Project
* Adobe Photoshop
* Microsoft Visio *3
* Lotus Notes 5.0 and 6.5.1
* Quicken
* iTunes
* FrameMaker
* Various Web Browser Plugins
o QuickTime
o Shockwave Director
o Windows Media Player 6.4

Przetestowaliśmy dodatkowo:

* Płatnik w wersji 6.04.001. W programie nie działa funkcja przekazów elektronicznych i wysyłki zgłoszeń do ZUS drogą elektroniczną. Nie jest również obsługiwana praca sieciowa oparta o serwer baz danych MS SQL.
* Generator Wniosków wersja 3.1.0.0 (brak zauważalnych problemów z aplikacją).

*1 - Outlook 2003 nie jest wspierany przez pomoc techniczną producenta.
*2 - Microsoft Access jest wspierany tylko w MS Office 2000.
*3 - Jedynie Visio 2000 działa poprawnie.

KOD
http://rapidshare.com/files/55078951/Cross_Over_6.1.0_up_by_Wielki.Brat.rar

Rar pass: Wielki.Brat
BIG BROTHER IS WATCHING YOU !!!!

"Spieszmy sie kochać ludzi , tak szybko odchodzą..."

Akcja " Rozdaje Ubuntu Linux"

Jeżeli chcesz przesiąść się na linuxa , ale masz słabe łącze i nie dasz rady pobrać ISO ,nie wiesz jaki system wybrać, pisz do mnie na PW pomogę.

Jeżeli znajdziesz jakiś mój niedziałający link , lub niewłaściwe hasło pisz na PW

Wszystkie moje uploady po 31.07.2008 posiadają w archiwum 10% danych naprawczych !
0

Strona 1 z 1